Etsy-shop gelanceerd!

Intussen ben ik al enkele jaren bezig met textieldesign, en met het maken van producten van de bedrukte stof. Ik bewaar hier thuis enkele dozen vol keukenhanddoeken, ritszakjes, portemonneetjes, kussenhoezen, … met mijn designs op. Alles handgemaakt én uniek.

Tot nu toe deel ik deze spullen uit als cadeautjes bij verjaardagen, of wanneer ik een presentje wil geven bij een bezoekje.

Mijn dochter Elena vindt dat niet ambitieus genoeg. Zij spoort me aan om echt werk te maken van een winkeltje. Elke keer wanneer we door de stad wandelen, spot ze leegstaande panden waar mijn stoffen en afgewerkte producten mooi tot hun recht zouden komen. Maar tussen droom en daad… Dus kwam er niet veel van.

Onlangs redeneerde Elena: “Waarom maak je niet 10 kussenhoezen, zet die te koop, en dan zie je wel of er interesse voor is?” Eigenlijk nog geen slecht plan, dacht ik: weinig risico, en een leuk experiment. Zeker omdat Elena me wilde helpen. ’s Avonds begon ze er dadelijk aan, samen met haar broer en zus: ze maakten promotie-affiches, en hingen die op aan ons raam. Dat is de foto die je hierboven ziet! Nu kon ik er niet meer onderuit, die “winkel” moet er komen!

Een fysieke winkel is wat moeilijk, dus werd het een Etsy-shop. Voorlopig vind je daar enkele producten die ik nog in voorraad had. Binnenkort maak ik werkelijk die 10 kussens waar Elena het over had. Voor de kussens hebben we samen volgende designs uitgekozen:

Neem zeker eens een kijkje op onze Etsy-shop, en zodra de 10 kussens er zijn, komt er nog een nieuw berichtje!